Medlemskaber

Klubben tilbyder forskellige medlemsskaber. Hasle Tennisklub råder over 5 gode grusbaner, der kan benyttes fra tidlig morgen til sen aften. Her ser du vores kontingentsatser.

Kontingent for én sæson
Sæsonen er fra slutningen af april til midten af oktober.

Kontingentsatser for sæsonen 2019

Seniorer:                                                                      Kr. 1150
Studerende & ungdom: (18-25 år):                        Kr. 500 (Vær opmærksom på at du skal fremsende billede af gyldigt studiekort til kasseren,                                                                                                    såfremt du er studerende)

Juniorer (under 18 år)                                                  Kr. 450

Formiddagsmedlemsskab:                                           Kr. 690
Klippekort, pr. klip:                                                        Kr. 125,00

Early Bird: Ved indmeldelse inden 15. april gives der 10% på alle medlemsskaber.

---Familie medlemskaber---
Hver 4. medlemskab i hustanden gratis. Det er det billigste kontingent som kan "spares". Tag kontak til kassereren for at få oprettet et familiemedlemsskab.

Firmamedlemsskab
Der er også mulighed for firma-medlemskab, hvor der er mulighed for medarbejdere at få ugentlige timer i fællesskab på tennisbanerne.
Kontakt klubben for mere information og nærmere aftale.

Henvendelse vedr. medlemsskab skal ske til klubbens kasserer. (Se menupunktet Bestyrelsen)