Medlemskaber

OBS: Der er i øjeblikket lukket for kontingenter 2020 pga. fuld belægning. Vi forventer ikke at der bliver plads til flere medlemmer i år, desværre. Det er dog stadig muligt for juniorer at melde sig ind.

Klubben tilbyder forskellige medlemsskaber. Hasle Tennisklub råder over 5 gode grusbaner, der kan benyttes fra tidlig morgen til sen aften. Her ser du vores kontingentsatser.

Kontingent for én sæson
Sæsonen er fra slutningen af april til midten af oktober.

Kontingentsatser for sæsonen 2020

Seniorer:                                                                      Kr. 1150
Unge 18-25 år samt studerende                         Kr. 500 (Vær opmærksom på at du skal fremsende billede af gyldigt studiekort til kasseren,                                                                                                    såfremt du er studerende)

Juniorer (under 18 år)                                                  Kr. 450

Formiddagsmedlemsskab:                                           Kr. 690
Klippekort, pr. klip:                                                        Kr. 160

Early Bird: Ved indmeldelse inden 10. maj gives der 10% på alle medlemsskaber.

---Familie medlemskaber---
Hver 4. medlemskab i hustanden gratis. Det er det billigste kontingent som kan "spares". Tag kontak til kassereren for at få oprettet et familiemedlemsskab.

Firmamedlemsskab
Der er også mulighed for firma-medlemskab, hvor der er mulighed for medarbejdere at få ugentlige timer i fællesskab på tennisbanerne.
Kontakt klubben for mere information og nærmere aftale.

Henvendelse vedr. medlemsskab skal ske til klubbens kasserer. (Se menupunktet Bestyrelsen)