Bestyrelsen

I bestyrelsen er der altid god stemning og gejst. Vi arbejder ihærdigt og har plads til sjov samtidig.
Bestyrelsen har plads til 9 medlemmer og er "opdelt" i en administrativ og en sportslig bestyrelsen. Vi holder dog møderne samlet, men forsøger at
dele møderne op så vi starter med det administrative og efterfølgende går over til det sportslige.

Administrativ bestyrelse

Poul-Henning Vietz
Tingvej 34
8210 Aarhus V.
Tlf.: 86 15 33 01 ; Arb.: 86 22 22 99

Peter Heiberg Petersen
Holtevej 22, 1. sal
Tlf.: 29 64 54 19

Baneinspektør

Pt. ikke besat.

Kunne du have interesse i at være med til at bidrage til klubbens fremtidige udvikling, så tag fat i en fra bestyrelsen og hør mere!

Morten Vietz

Adresse: Augustenborggade 25 2.mf
Postnr: 8000 Aarhus C
Mobil: 26 53 87 57

Hvis du er interesseret i at høre hvad der arbejdes med i bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte sekretæren, hvor du kan efterspørge det seneste referat.