Bestyrelsen

I bestyrelsen er der altid god stemning og gejst. Vi arbejder ihærdigt og har plads til sjov samtidig. Bestyrelsen har plads til 9 medlemmer. I øjeblikket er vi dog kun 6, og vi håber derfor at der snart kan findes flere medlemmer i bestyrelsen, som kan hjælpe med at drive og udvikle klubben.

Vi mødes ca. 1 gang om måneden i løbet af sæsonen, og hver 2. måned udenfor sæsonen. Typisk starter møderne kl. 18, og slutter ca. 21.30. Derudover har hvert bestyrelsesmedlem gennemsnitligt 1 times bestyrelsesarbejde om ugen i sæsonen, og væsentligt mindre udenfor sæsonen. Der er desuden stor fleksibilitet i, hvornår man laver sit bestyrelsesarbejde.

Poul-Henning Vietz
Tingvej 34
8210 Aarhus V.
Tlf.: 86 15 33 01 ; Arb.: 86 22 22 99

Midlertidigt besat af formanden

Vi søger en ny kandidat.

Baneansvarlig

Bo Stabell

Johannes Ewalds Vej 68A

8230 Åbyhøj

Moil: 29 27 23 17

Midlertidigt besat af Randi Eyde.

Vi søger en ny kandidat.

Adresse: Augustenborggade 25 2.mf
Postnr: 8000 Aarhus C
Mobil: 26 53 87 57

Hvis du er interesseret i at høre hvad der arbejdes med i bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte sekretæren, hvor du kan efterspørge det seneste referat.