Juniorafdeling Hasle TK


 

I Hasle Tennisklub har vi altid haft en stor junior afdelling og vi sætter en dyd i at kunne tilbyde de bedste forhold til alle niveauer. Derfor er du sikker på at kunne modtage en kompetent træning uafhængigt af om du er nybegynder eller har spillet tennis i mange sæsoner.

Du kan læse mere om klubbens træningstilbud under menupunktet træning.

 

 

Sommmerskole:

INFORMATION OM SOMMERSKOLE 2018 KOMMER SNAREST!

Sommerskolen er både for nuværende medlemmer af tennisklubben, men er så sandelig også for nye spillere. Det er derfor ikke en hindring at du aldrig har prøvet tennis før. Det er derfor den perfekte mulighed for at få en masse gode oplevelser i løbet af sommerferien.

Sommerskolen foregår alle dage i tidsrummet 09.00-15.00 og vil være en god blanding af en masse tennis, hygge, og sjove aktiviteter udenfor tennisbanerne.

Prisen for deltagelse i Sommerskolen er 500,- og er inkl. 4 sjove dage på tennisbanerne, en Sommerskole t-shirt, frugt og saft, og en tennisbold eller to.

Tilmelding kan foretages her: https://hasle.halbooking.dk?holdnr=191

 

 

Som medlem at Hasle Tennisklub kan du selvfølgelig også selv reservere baner, og vi håber da at i som medlemmer vil benytte denne mulighed så meget som muligt. Man bliver jo sjældent den nye Caroline Wozniacki uden at spille en helt masse tennis.

 

 

 

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I KLUBBEN!